Kantoorinrichting

Toepassingen

In kantoren kunnen bedrijven digitale schermen gebruiken om de medewerkers te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Informatie over het gebouw, openbaar vervoer of over de organisatie bijvoorbeeld.

In een produktieomgeving worden de laatste wijzigingen direct aangepast zodat iedereen hier snel op kan reageren. En het magazijn kan makkelijk met de andere afdelingen communiceren over de actuele voorraden en orderstroom.

In control rooms kunnen cijfers waarop gestuurd kan worden, direct gevolgd worden.

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen en zelfs sommige in het buitenland? Geen probleem! Narrow casting is te gebruiken op meerdere locaties, maar nog steeds aan te sturen vanuit een centraal punt. Binnen het door ons geleverde systeem kunnen meerdere gebruikers toegang krijgen tot een groep schermen of één specifiek scherm en is er een administrator die bij alle schermen kan. Zo kan iedere locatie zijn scherm van content verzien, maar kan de administrator  extra content klaar zetten voor alle vestigingen. 

In de horeca zijn schermen uitermate geschikt om de specials van de dag uit te lichten en klanten visueel prikkelen met prachtige foto’s van de gerechten. Ook kan er gestreamd worden, bijvoorbeeld sportwedstrijden of het nieuws.

Klanten reageren beter op dynamische advertenties, dan statische. Zeker op de Point of Sale. In een kledingwinkel kan men bijvoorbeeld  modeshows laten zien.  Of men kan diverse aanbiedingen of informatieover bepaalde uiteglichte produkten tonen. Met Met dynamische schermen kunt u ze allemaal naast elkaar afspelen. Ook houdt het klanten bezig wanneer zij in de rij staan. Het wachten wordt daardoor als minder erg ervaren.

Produkten

Wij kunnen verschillende type schermen in alle maatvoeringen leveren. Van tablet formaat tot complete videowall, Ledschermen voor zowel binnen als buiten. U kunt ze zowel portrait als landscape ophangen.

Deze slimme schermen zijn touchscreen ondersteunend. Bijvoorbeeld voor bewegwijzering waarin de bezoeker kan selecteren waar hij naar toe moet of om te selecteren welke content op het scherm wordt getoond in een museum. Alle schermen zijn van een professionele narrowcasting lijn en zijn geschikt voor 16/7 of 24/7 gebruik.

Een zogenaamde “player”  is een kleine pc die bij het scherm geplaatst wordt. Hierop wordt de content gezet die op het scherm vertoond moet worden. Hierdoor kan de informatie zonder vertraging of internetstoring op het scherm getoond worden De player is van afstand te bedienen.

Mini Player

Met deze player kunt u één of meerdere schermen aansturen waarbij dezelfde content getoond wordt.

Multi Screen Player

De Multi Screen Player is bedoeld voor het aansturen van grote videowalls en ledschermen. Deze player is uitermate geschikt om grafische content met gemak af te spelen.

De Content Director software is uniek in zijn soort in het beheren en plannen van scherminformatie. Hierdoor zijn de schermen zeer makkelijk aan te sturen met de gewenste informatie. Het biedt tal van mogelijkheden en kent hierdoor weinig beperkingen.

Met 1 klik alle schermen aansturen

In een Content Management omgeving kan op een eenvoudige wijze alle vormen van informatie (PDF, JPEG, PPT enz) geplaatst en beheerd worden. Deze informatie wordt vervolgens naar de schermen met één klik op de knop gestuurd en direct getoond. Bovendien kan met de Content Director gekozen worden op welke schermen bepaalde informatie wel of niet getoond wordt.

Content planning

Ook kunt u de content ver in de tijd vooruit inplannen via een agendafunctie. Hierdoor is het mogelijk informatie vanaf een bepaalde datum niet meer te laten zien of te vervangen door nieuwe informatie.

Meerdere gebruikers

De uitgangspunten van de software zijn o.a. gebruiksgemak, logisch en innovatief. De Content Director software is internationaal in te zetten met ondersteuning voor de Nederlandse, Engelse, Franse en Turkse taal. De Content Director software kan worden geïnstalleerd in het Display datacenter, een centrale server omgeving of op een pc. Het is mogelijk om met meerdere gebruikers, meerdere schermen aan te sturen. Per gebruiker zijn de rechten in te stellen.

Om optimaal gebruik te maken van uw narrowcasting systeem heeft u content nodig die eruit springt en de aandacht van uw doelgroep trekt.
Het ontwerpen van content kunt u zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Bij het ontwerpen van content voor uw narrowcasting systeem zal rekening gehouden worden met uw wensen en voorkeuren.

Audiovisuele communicatie in het kantoor

Interne communicatie wordt binnen bedrijven steeds belangrijker. Medewerkers, bezoekers en klanten moeten over diverse onderwerpen tijdens hun verblijf in het (kantoor)gebouw worden geïnformeerd.  Vaak verandert de informatie snel die aan hen moet worden verteld. De communicatie varieert van bedrijfsinformatie, presentaties, bewegwijzering,  aanbod in het bedrijfsrestaurant, openbaar vervoerinformatie enzovoorts.

Het ouderwetse prikbord of een beamer is hiervoor ontoereikend.

Narrow casting

Het overbrengen van informatie via digitale schermen is een perfecte oplossing voor interne communicatie. Het is snel, representatief, repeterend en het kan doelgericht ingezet worden.  “Narrow casting” wordt het ook wel in vaktermen genoemd.

Deze schermen worden op afstand aangestuurd met relevante visuele content. Aangevuld met actuele informatie van bijvoorbeeld het nieuws, social media, video streams, RSS feeds en het weerbericht vergroot u de nieuwswaarde voor de mensen in het gebouw. Ook het koppelen van eigen databases en api’s behoren tot de vele mogelijkheden.

Centrale aansturing van alle schermen

Afhankelijk van het systeem is het zelfs mogelijk om vanaf een centraal punt  de schermen aan te sturen waardoor men de informatie op schermen over de hele wereld tegelijk kan aanpassen. Ook kan men rechten verlenen aan medewerkers zodat deze ook geheel of gedeeltelijk content kunnen aanpassen.

Audiovisuele oplossingen in vergaderruimtes

In vergaderruimtes is presentatie-apparatuur onontbeerlijk. En graag werkend en makkelijk te bedienen. Hoe vaak komt het niet voor dat het beeldscherm of geluid niet werkt?

Wij hebben diverse goede audiovisuele oplossingen die passend zijn voor iedere ruimte en voor elke organisatie. Met feilloze en makkelijk te bedienen kwaliteitsapparatuur waardoor er een grote stressfactor minder is.

Denk hierbij aan digitale schermen, draadloos presenteren, videoconferenties, professionele projectoren. Hiervoor maken wij alleen gebruik van betrouwbare en hoogwaardige producten.