Kantoormeubilair

Een geschikte bureautafel voor iedereen

Een bureautafel, de basis voor iedereen die in een kantoor werkt. We zitten vaak meer uren aan een bureautafel dan dat we thuis zijn. Het is daarom belangrijk dat je aan een fijne bureautafel zit om de hele dag goed te kunnen werken en je redelijk fit thuis komt.

Breed assortiment aan (verstelbare) bureaus

Ons assortiment aan tafels voor kantoren is breed met diverse typen bureautafels en andere typen tafels in verschillende prijsklassen. Eventueel compleet met accessoires als kabelmanagement, monitorsteunen of akoestische bureaupanelen

  • bureautafels (vaste hoogte – verstelbaar met slinger- elektrisch verstelbaar)
  • zit/sta bureautafels
  • duo werkplek
  • directiebureaus
  • vergadertafels 

Hoogte Bureautafel

De meeste bureautafels hebben een vaste hoogte van 72 – 75 centimeter. Moderne bureautafels hebben een in hoogte verstelbaar onderstel met een hoogteverstelling tussen de 62 en 82 centimeter. Vaak zijn deze handmatig verstelbaar met behulp van een slinger. Voor een ergonomische zithouding is een goede verstelbare bureautafel in combinatie met een goede bureaustoel onmisbaar.

Zit-sta bureautafel

Zit-sta werkplekken worden steeds vaker gebruikt en vormen een ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureautafel of beperkt in hoogte verstelbare bureautafel. Het idee achter het zit-sta bureau is dat je kan afwisselen tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’ door een verkeerde of statische zithouding.

Vaste hoogte of verstelbaar bureau?

Als er in een organisatie flexibel gewerkt wordt en dus verschillende mensen aan één bureau kunnen gaan zitten, is een in hoogte verstelbaar bureau noodzakelijk. Een bureautafel met een vaste hoogte wordt vooral gebruikt als werknemers een vaste werkplek hebben. Voor ergonomisch werken kan een zit/sta werkplek gebruikt worden om af te kunnen wisselen in werkhouding.

Duo werkplekken

Duo werkplekken of ook wel ”work benches” worden ook steeds meer toegepast als er in teamverband gewerkt wordt. Twee werkplekken met 1 onderstel, al dan niet in hoogte verstelbaar.

Design

Er zijn bureautafels in verschillende uitvoeringen qua kleur en tafelpoten. Vooral de keuze voor een bureaublad met een bepaalde afwerking zorgt voor een bepalend beeld in een kantoorinterieur. Er zijn verschillende afwerkingen van een bureaublad zoals melamine, HPL, meubellinoleum of houtfineer. Wij kunnen allerlei soorten afwerkingen van een bureaublad leveren. Als het interieur warm en huiselijk er uit moet komen te zien dan is hebben wij een extra mogelijkheid om houten tafels op maat als werkplek te gebruiken.

Bureaubladen op maat

Wij leveren voor bureautafels bureaubladen op maat met verschillende toplagen. Een alternatief voor nieuwe bureautafels is het vervangen van de bureaubladen van bestaande bureautafels. Een duurzame en economische oplossing!

Neem contact met ons op voor meer informatie over bureautafels: 0252 – 72 95 73