Uw kantoor inrichten met rendement

Onze gestructureerde aanpak is uw garantie voor een optimaal interieur

Hoe gaan we te werk?

Wij zorgen met onze gestructureerde aanpak voor de realisatie van een goede werkomgeving. We doen samen met u een inventarisatie zodat we volledig op de hoogte zijn van uw specifieke eisen en wensen. Tevens doen we een technische analyse van de kantoorruimte.

Vervolgens maken we een interieurontwerp dat past binnen het budget. We beginnen met een voorlopig ontwerp en werken dit stap voor stap uit tot een definitief plan.

Onze ervaren team zorgt vervolgens voor de daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp, terwijl u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering. Zo kunnen we een kantoorinrichting ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw organisatie.

vergadertafel op maat-trinity interieur

Onze Aanpak voor een renderende kantoorinrichting

interieurarchitect-trinity interieur

01. Inventarisatie

In de eerste stap naar een nieuwe kantoor omgeving  inventariseren we samen met u de wensen waaraan de nieuwe werkomgeving moet voldoen. Hiervoor kan een Programma van Eisen gebruikt worden. Tevens kijken we naar technische staat van het kantoor.

interieurontwerp

02. Ontwerp

Samen met u gaan we een eerste schets maken van een mogelijk interieurontwerp. Van voorlopig ontwerp  gaan we naar een definitief interieurontwerp.Op basis van het dit definitieve ontwerp maken we een complete offerte en een planning voor u.

budget

03. Budget

Op basis van het Programma van eisen, de grootte van het kantoor en het gewenste inrichtingsniveau maken wij een eerste begroting in die nodig is voor de inrichting van het kantoor.

Kantoorinrichting Trinity Interieur

04. Realisatie

Als het ontwerp definitief en de opdracht is verstrekt dan starten we met de planning en de realisatie van het ontwerp.  U kunt zich ondertussen concentreren op uw bedrijf.

Hierbij houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Bij de oplevering lopen we alles samen na.

Macaw Trinity Interieur

Maak de juiste keuzes

Bij het inrichten van een kantoor spelen veel factoren een rol. Een kantoor inrichten is een vak apart en onze ervaring is dat verkeerde keuzes vaak resulteren in extra (hoge) kosten.

U wilt uiteraard dat de investering in de kantoorinrichting rendeert.  Wij helpen u stap voor stap met advies, begeleiding en de realisatie van een optimale kantoor inrichting.

Wat levert de kantoorinrichting u op?

Als wij samen met u uiteindelijk een goed ontworpen, geoptimaliseerde kantoorinrichting gerealiseerd hebben dan resulteert dat in vele voordelen voor uw bedrijf:

  • het zorgt voor gemotiveerde werknemers
  • het verhoogt de productiviteit van werknemers (o.a. minder ziekteverzuim)
  • het helpt bij het werven van personeel
  • het verlaagt de onroerendgoedkosten
  • het draagt bij aan het bedrijfsimago
  • het is representatief
Kantoorinrichting -Trinity Interieur
Kantoorinrichting -Trinity Interieur