Kantoormeubilair

Meubilair

Meubilair is zeer bepalend in een kantooromgeving. Functionaliteit moet samen gaan met comfort en uitstraling. Kantoormeubilair wordt over het algemeen onderverdeeld in:

  • standaard meubilair
  • en maatwerk meubilair

Standaard meubilair

Er is ontzettend veel keuze uit standaard meubilair zoals bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, enz. Er zijn veel merken en modellen. Wij adviseren u hierin graag en zorgen dat het standaard meubilair op de juiste plaats in het kantoor komt te staan.

Maatwerk meubilair

In bijna elk interieur moet meubilair  op maat gemaakt worden. Elk project is verschillend en is er altijd iets dat nèt even anders moet.  Het maatwerk meubilair zoals balies, pantry’s, zitnissen en kasten wordt speciaal voor u ontworpen, geproduceerd en bij u gemonteerd.
Wij houden van maatwerk. Een maatpak zit ten slotte ook lekkerder dan een confectiepak. Wij denken bij het ontwerp mee om een goed passend interieur te realiseren waarin het maatwerk naadloos past. Vanaf het eerste ontwerp tot na de oplevering staan wij voor u klaar om het maatwerk voor u te realiseren.
Wij helpen u bij het bepalen en realiseren van de beste oplossing voor meubilair die perfect past bij de behoeften van de organisatie.