Welkom bij trinity interieur

trinity? 

De naam trinity is afgeleid van het woord cq symbool  “triskelion”.  Het is het zeer oud, eeuwigdurend keltisch mythisch en magisch symbool van de drie-eenheid van:

  • liefde
  • toewijding (inspiratie)
  • en wijsheid

Het staat voor de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan.

Betrokken partner

We willen een partner zijn voor bedrijven en interieurarchitecten om te helpen bij de realisering van het gekozen interieurontwerp.  We zijn als het ware het verlengstuk van de interieurarchitect en opdrachtgever, persoonlijk én betrokken. Als projectpartner denken we mee en voeren oplossingen uit in het project. We geven inzicht in de juiste technische of economische oplossing met het doel een hoge kwaliteit te leveren.

Innovatief en bijzonder

Regelmatig zijn we op zoek naar bijzondere materialen en producten en denken we na over de toepassing er van. Kijken, ruiken, voelen en brainstormen over innovatieve toepassingen in meubilair en stoffering zit in ons bloed.

Klantgericht

Het is onze tweede natuur dat wij ons inleven in het ontwerp van de interieurarchitect en de behoeften van de opdrachtgever. Door onze flexibiliteit, kennis en creativiteit kunnen wij altijd een oplossing leveren in  vloerbedekking, wanden, akoestiek en meubilair. Door onze eigen mogelijkheden in maatwerk houden we alles in een hand. Dus korte lijnen en meer aandacht voor de uitvoering.

Onze kracht is dat wij zeer klantgericht zijn met persoonlijke, transparante communicatie.

[Kortom:  Ruimte voor het Buitengewone met Buitengewone Mensen]