Interieurarchitect

[text tag=”h1″]Interieurarchitect heeft een meerwaarde[/text]

[columns add_margins=true]
[column width_lg=”8″ width_sm=”6″]
[html ]U zoekt een interieurarchitect voor een zakelijk interieur. Wij hebben die voor u. En we kunnen u helpen met de inrichting van uw interieur. Alles onder 1 dak dus.

Wat is de meerwaarde van een interieurarchitect?

Uit diverse nationale en internationale onderzoeken blijkt dat de manier van inrichten zeer bepalend is voor de tevredenheid en productiviteit van werknemers.
De tevredenheid en productiviteit van werknemers wordt onder andere bepaald door een goede indeling van de ruimte en een goed interieur-ontwerp.

Een interieurarchitect heeft de kennis en ervaring om een optimaal (kantoor)interieur te ontwerpen dat bij uw organisatie past.

Wat doet een interieurarchitect?

Onze interieurarchitect verdiept zich in uw organisatie. De bedrijfscultuur, de manier van werken, de toekomst, uw wensen zijn daarbij belangrijk. Vragen als de volgende komen hierbij aan bod:

  • Wat doet uw organisatie om het werken in netwerken, ‘anyone, anytime, anywhere, any device’ te faciliteren?
  • Dragen de gebouwen en facilitaire dienstverlening wezenlijk bij aan de passende cultuur, identiteit en imago van uw     organisatie?
  • En voegt u daaraan het ‘gevoel’ toe, dat de medewerkers waarschijnlijk beter gaan samenwerken en het positief is voor het imago van de organisatie?

Wij maken een ontwerp en geven adviezen die rekening houden met de behoeften en ontwikkelingen van uw bedrijf. In het ontwerp en het advies zijn communicatie, routing, werkplek, klimaat, licht, geluid en duurzaamheid verwerkt in een totaalvisie. Een visie die bijdraagt aan uw zakelijke doelstellingen. Vertaald in een aantrekkelijk, praktisch en herkenbaar interieurontwerp.

Hoe kan ik het ontwerp realiseren?

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het vertalen van hun identiteit en ambities naar een toekomstgericht en inspirerend interieur. Om welk zakelijk interieur het ook gaat, wij helpen u door te adviseren, te visualiseren en te realiseren met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij zijn het tijdelijke verlengstuk van uw organisatie en realiseren met de nodige passie en persoonlijke inzet uw interieur.

Wat levert het op?

Mensen zijn gevoelig voor sfeer en voor een goede presentatie. Een goed ontworpen zakelijk interieur geeft sfeer en trekt de aandacht.  Het motiveert, inspireert, geeft rust, trekt de aandacht en levert veel andere voordelen op.

Voor een bedrijf is het extra belangrijk want er zijn financiële voordelen te behalen.
Na personeelskosten is huisvesting de tweede belangrijkste kostenpost voor een bedrijf.
Huisvesting (het gebouw en het interieur) draagt niet alleen bij aan het verhogen van de productiviteit en de werktevredenheid van werknemer maar het kan ook bijdragen aan het reduceren van de algemene kosten door een efficiënter gebruik van de ruimte.

[/html]
[/column]

[column width_lg=”4″ width_sm=”6″ typography=”Text {text-align: center;}”]
[image image=”https://www.trinity-interieur.nl/wp-content/uploads/2018/02/6555ebf758189b6bc96b2d0ae46d7c82_kantoorinrichtingTrinityFurniture.jpg” css=”width:471px;”][/image]

Interieurarchitect nodig? neem contact met ons op:0252 – 72 95 73

[image image=”https://www.trinity-interieur.nl/wp-content/uploads/2018/02/3a9241f641fe8bdae05524aef876a329_Kantoor25TrinityInterieur.jpg” css=”width:471px;”][/image]

[image image=”https://www.trinity-interieur.nl/wp-content/uploads/2018/02/5ddd3647ad534b83be234003daed8c88_kantoorinrichting27TrinityInterieur.jpg” css=”width:471px;”][/image]

[image image=”https://www.trinity-interieur.nl/wp-content/uploads/2018/02/a951e29b2ff507d8f9923c612b4cf467_Kantoorinrichting28TrinityInterieur.jpg” css=”width:471px;”][/image]
[/column]
[/columns]