Maatwerk meubilair

Naast het leveren van standaard meubilair leveren wij maatwerk meubilair voor uw kantoorinrichting.

Wij houden van maatwerk. Een maatpak zit ten slotte ook lekkerder dan een confectiepak. Wij denken bij het ontwerp mee om een goed passend interieur te realiseren waarin maatwerk meubilair naadloos past. Vanaf het eerste ontwerp tot na de oplevering staan wij voor u klaar.

Elk kantoorproject heeft maatwerk nodig

In bijna elk kantoorinterieur moet meubilair op maat gemaakt worden. Elk project is verschillend en is er altijd iets dat u nèt even anders wilt.  Het maatwerk meubilair zoals balies, pantry’s, zitnissen en kasten wordt speciaal voor u ontworpen, geproduceerd en bij u gemonteerd.

Ontwerp en Uitvoering

Wij helpen u bij het bepalen en realiseren van de beste oplossing voor meubilair die perfect past bij de behoeften van de organisatie. Dat is meestal een combinatie van standaard meubilair en maatwerk meubilair.

Samen met u en/of de interieurarchitect denken wij bij het ontwerp mee om een goed passend interieur te realiseren waarin het maatwerk meubilair naadloos past. Vanaf het eerste ontwerp tot na de oplevering van uw kantoorinrichting staan wij voor u klaar om het maatwerk voor u te realiseren.

Hierdoor kunt u met één partner uw complete kantoorinrichting realiseren.

Wel zo makkelijk, toch?