Realisatie van de Kantoorinrichting

Als het plan van eisen en het ontwerp vast staat dan wordt het tijd om het uit te gaan voeren. Wij kunnen de complete kantoorinrichting of een gedeelte ervan voor u uitvoeren. Wij zijn een betrokken en ervaren partner die de realisatie op meerdere aspecten voor u uit kan voeren. 

Hulp in de keuze voor produkten en materialen

Er zijn heel veel mogelijkheden in de productkeuzes met voor-en nadelen. Wij hebben veel product- en materiaalkennis en veel ervaring in de uitvoering.  Met in acht neming van het ontwerp, budget en de tijdsplanning stellen wij producten voor die praktisch en passend zijn.

Planning

De realisatie van het ontwerp moet in fases gebeuren en in de juiste volgorde. Wanden, plafonds, vloerbedekking, meubilair en technische installaties kunnen een onderdeel zijn van de uitvoering.

Wij plannen de fases in de juiste volgorde zodat de kantoorinrichting binnen de afgesproken planning gerealiseerd wordt. De complete inrichting wordt door ons verzorgd zodat u één aanspreekpunt hebt en u zich op uw eigen bedrijf kunt blijven focussen. Wel zo makkelijk toch?