Onze Complete Aanpak voor uw Kantoor inrichting

Bij het inrichten van een kantoor spelen veel factoren een rol. Een kantoor inrichten is een vak apart en onze ervaring is dat verkeerde keuzes vaak resulteren in extra (hoge) kosten.  U wilt uiteraard dat de investering in de kantoorinrichting rendeert. Wij helpen u in het proces naar een nieuwe werkomgeving voor een gegarandeerd resultaat.

Wat levert het op?

Een goed ontworpen, geoptimaliseerde werkomgeving heeft voor uw bedrijf  vele voordelen:

  • het zorgt voor gemotiveerde werknemers
  • het verhoogt de productiviteit van werknemers (o.a. minder ziekteverzuim)
  • het helpt bij het werven van personeel
  • het verlaagt de onroerendgoedkosten
  • het draagt bij aan het bedrijfsimago

Wat doen we voor u?

Wij zijn een betrokken en ervaren partner met kennis van de diverse onderwerpen die deel uit maken van het proces naar een nieuw interieur, zoals bijvoorbeeld de juiste indeling van een kantoor, flexwerken, akoestiek en kabelmanagement. We adviseren en realiseren de kantoorinrichting met bijvoorbeeld meubilair, wanden, vloerbedekking enz.

Hoe doen we dat?

Wij helpen u stap voor stap met advies, begeleiding en de realisatie van een optimaal kantoorinterieur. In een aantal gesprekken leren we de organisatie en haar behoeften kennen. Vervolgens starten we de fase die voor uw bedrijf nodig is. Wij zorgen samen met u voor de juiste gestructureerde aanpak om een goede werkomgeving te realiseren. 

Vraag ons voor advies en de uitvoering

Wij helpen u bij het opstellen van een Programma van Eisen, begeleiden u tijdens het proces en zorgen voor de uiteindelijke inrichting van het kantoor.

Uw kantoorinrichting met onze aanpak

interieurarchitect-trinity interieur

Inventarisatie

De eerste stap naar een nieuwe kantoor omgeving is het inventariseren van de wensen waaraan de nieuwe werkomgeving moet voldoen. Hiervoor kan een Programma van Eisen gebruikt worden.

Wij helpen u met het maken van de inventarisatie en het Programma van Eisen.

budget

Budget

Op basis van het Programma van eisen, de grootte van het kantoor en het gewenste inrichtingsniveau maken wij een eerste schatting van de investering in die nodig is voor de inrichting van het kantoor.

Wij maken voor u een initiële begroting van de de inrichting van het kantoor.

interieurontwerp

Ontwerp

Samen met u gaan we het interieurontwerp maken dat past binnen het budget. Van voorlopig ontwerp gaan we naar een uiteindelijk definitief ontwerp.

Op basis van het dit definitieve ontwerp maken we een complete offerte en een planning voor u.

realisatie kantoorinrichting

Realisatie

Als het ontwerp definitief en de opdracht is verstrekt dan starten we met de planning en de realisatie van het ontwerp.  U kunt zich ondertussen concentreren op uw bedrijf.

Hierbij houden wij u op de hoogte van de vorderingen.