Een optimale werkomgeving

Uw werkomgeving – Onze Aanpak

Stap 1 Programma van Eisen

De eerste stap naar een nieuwe kantooromgeving is het inventariseren van de wensen waaraan de nieuwe werkomgeving moet voldoen. Hiervoor kan een Programma van Eisen gebruikt worden.

Wij kunnen u helpen met het maken van de inventarisatie en het Programma van Eisen.

Klik voor meer informatie >>

Stap 2 Werkplekanalyse

Een werkplekonderzoek is belangrijk om inzicht te krijgen in de manier van werken en de tevredenheid over en het gebruik van de huidige werkomgeving.

Bij een complete aanpak helpen wij u met een werkplekonderzoek.

Klik voor meer informatie >>

Stap 3 Interieurontwerp

De tevredenheid en productiviteit van werknemers wordt onder andere bepaald door een goede indeling van de ruimte, het aanbod van diverse ruimtes en een goed gebruik van daglicht en natuurlijke materialen.

Wij zorgen voor een interieurarchitect die in samenwerking met u een mooi interieurontwerp maakt.

Klik voor meer informatie >>

Stap 4 Realisatie

Van definitief interieurontwerp naar de realisatie van een goede kantoorinrichting is een hele klus.  Vloeren, wanden, plafond, verlichting, meubilair enz kunnen allemaal  of deels onderdeel zijn van de realisatie.

Bij deze laatste stap stap zorgen wij voor de complete realisatie waarbij u weinig zorgen over de uitvoering heeft.

Klik voor meer informatie >>

Onze Complete Aanpak voor uw Werkomgeving

Bij het inrichten van een kantoor spelen veel factoren een rol. Een kantoor inrichten is een vak apart en onze ervaring is dat verkeerde keuzes vaak resulteren in extra (hoge) kosten.  U wilt uiteraard dat de investering in de kantoorinrichting rendeert. Wij helpen u in het proces naar een nieuwe werkomgeving voor een gegarandeerd resultaat.

Wat levert het op?

Een goed ontworpen, geoptimaliseerde werkomgeving heeft voor uw bedrijf  vele voordelen:

  • het zorgt voor gemotiveerde werknemers
  • het verhoogt de productiviteit van werknemers (o.a. minder ziekteverzuim)
  • het helpt bij het werven van personeel
  • het verlaagt de onroerendgoedkosten
  • het draagt bij aan het bedrijfsimago

Wat doen we voor u?

Wij zijn een betrokken en ervaren partner met kennis van de diverse onderwerpen die deel uit maken van het proces naar een nieuw interieur, zoals bijvoorbeeld de juiste indeling van een kantoor, flexwerken, akoestiek en kabelmanagement. We adviseren en realiseren de kantoorinrichting met bijvoorbeeld meubilair, wanden, vloerbedekking enz.

Hoe doen we dat?

Wij helpen u stap voor stap met advies, begeleiding en de realisatie van een optimaal kantoorinterieur. In een aantal gesprekken leren we de organisatie en haar behoeften kennen. Vervolgens starten we de fase die voor uw bedrijf nodig is. Wij zorgen samen met u voor de juiste gestructureerde aanpak om een goede werkomgeving te realiseren. 

Vraag ons voor advies en de uitvoering

Wij helpen u bij het opstellen van een Programma van Eisen, begeleiden u tijdens het proces en zorgen voor de uiteindelijke inrichting van het kantoor.